Aktuelnosti
25.05.2021
Kurs : WEBINARI OBRAČUN ZARADA I DRUGIH LIČNIH PRIMANJA UZ PODRŠKU MENTORA
18.03.2021
Kurs : VEBINAR EXCEL U RAČUNOVODSTVU
19.01.2021
Popis 2020
28.12.2016
Pripreme za zatvaranje godine
27.12.2016
Okvirni pregled obavezne dokumentacije i ostalih evidencija (opšta akta)
28.07.2016
Obaveza registrovanja u Centralnom registru Poverenika
07.04.2016
Porez po odbitku na ino usluge prevoza
01.03.2016
Porez po odbitku na ino usluge
22.02.2016
Početak rada sajta
18.02.2016
Izmena propisa

Obuke
Online edukacija

Online edukacija je sistem učenja na daljinu koji Vam omogućava da sa bilo koje lokacije možete da pratite obuke iz određenih oblasti i da proširite svoje znanje na veoma jednostavan način.


Kako učite?

Veoma je jednostavno! Napravili smo platformu preko koje, na interaktivan način, brzo i lako prelazite lekcije i testirate svoje znanje.


Kako to funkcioniše?

Kada kupite obuku Vi određujete datum sa kojim hoćete da počnete da učite. Svaka obuka traje određeni vremenski period u okviru koga sami organizujete vreme za učenje.

Autor koncepta edukacije koju Vam nudi FinCoHelp je Account doo Novi Sad, koji ima višegodišnje iskustvo u edukaciji kako u individualnim tako i grupnim obukama. Više o firmi Account doo Novi Sad možete videtni na sajtu www.accountns.com


U ponudi imamo tri tipa obuka:

Obuke video

Prvi tip su Video Obuke. Ove obuke se sastoje iz lekcija, koje su u video formatu, teorijskih testova i praktičnih zadataka. Prednost ovih obuka je što sami možete da napravite raspored učenja koji Vama odgovara. Gledate kratke video lekcije kada god to hoćete i što je najbolje možete ih gledati nekoliko puta, pauzirati ih i vraćati na određene delove. Nakon određenih lekcija imate test provere znanja, a na kraju obuke imate završni test.

Obuke sa mentorom

Obuke sa mentorom takođe sadrže video lekcije i testove, ali imate i direktnu komunikaciju sa mentorom od koga dobijate određene zadatke, razgovarate o datoj temi i zajedno rešavate probleme i nedoumice.

Webinar

Webinari su online seminari. U unapred određeno vreme možete slušati predavanje, učestvovati u raspravama i postavljati pitanja na datu temu. Potrebno je samo da se prijavite na obuku i da u dogovoreno vreme budite ispred svojih monitora.


Online edukacija je novi način učenja koji je sve više prisutan u svetu. Važno je da pratimo dobre trendove i da uz pomoć online edukacije učinimo znanje lako dostupnim.< NazadOpšti podaci, uslovi poslovanja i zaštita podataka o ličnosti©Fincohelp 2021