Dobro došli na FinCoHelp

FinCoHelp skraćeno od Finance and Controlling help (Pomoć u finansijama i kontrolingu) predstavlja online kutak koji će Vam pružiti podršku u oblasti finansija, kontrolinga i računovodstva.

Naši predavači, kao i ceo naš tim, se godinama aktivno bave pitanjima računovodstva, poreskog sistema, finansija, menadžmenta i informacionih tehnologija.

Onama-FincoHelp

Više od 20 godina rada na unapređivanju delatnosti poslovnog konsaltinga, kao i na usavršavanju i inoviranju usluga iz oblasti računovodstva, finansijskog izveštavanja i analize poslovanja, uvelo nas je i u svet edukacije.

Godine rada dovele su i do sve većeg broja zahteva za pružanje usluga edukacije. Organizovali smo “in house” treninge koji su kreirani konkretno po zahtevima korisnika. Učestvovali smo u držanju obuka sa partnerima za grupe do 30 ljudi. Imali smo priliku da obučavamo mlade ljude i da ih pripremamo za konkretan rad u praksi.

Shvatili smo da bi bilo sjajno da naše znanje možemo da podelimo sa što većim brojem ljudi, i da učinimo da ono bude korisno i funkcionalno. Ideja se proširila, kako na ljude koji žele da nešto novo nauče, tako i na one koji imaju dovoljno znanja i iskustva i koji su voljni da prenesu svoje znanje.

Naša osnovna ideja jeste da ponudimo aktuelne sadržaje koji će Vam biti podrška i koji će ujedno moći da pomognu Vašem profesionalnom razvoju.

Sadržaj koji Vam nudimo predstavlja edukativni materijal i alate koji treba da budu u službi unapređivanja Vašeg posla ili nadogradnje znanja i profesionalnih veština. Materijali su formirani tako da budu laki za rukovanje i da budu okrenuti korisniku kako bi što brze i kvalitetnije napravili određene izveštaje, uradili obračune ili dobili informacije.

Biće ponuđen i velik broj obuka koje su vezane za temu finansija, računovodstva, kontrolinga i menadžmenta. Obuke možete koristiti u vreme kada Vam odgovara i možete ih pregledati više puta u vremenskom periodu koji ste odabrali za učenje. Testovi prate svaku obuku i služe kao provera stečenog znanja. Testove možete raditi i mimo obuka kako biste utvrdili na kom nivou je Vaše znanje. Jedan od ciljeva nam je da Vam približimo računovodstvo, finansije i kontroling i da ih učinimo razumljivim i da pokušamo da promenimo način učenja i shvatanja računovodstva, finansija i kontrolinga.

Nastavljamo da koračamo na putu usavršavanja i učenja i nadamo se da ćete nam se pridružiti!

Predavači

Nevena Petković

Praktična znanja je stekla kroz rad u privredi u segmentu  računovodstva, finansija i revizije. Sastavljanje, analiza i kontrola izveštaja o poslovanju su uža specijalnost predavača. Aktivan je predavač na obukama iz oblasti računovodstva i finansija u Privrednoj komori Srbije i drži edukativne seminare iz oblasti računovodstva,  menadžmenta i poreskih propisa. Član je Udruženja poreskih savetnika Srbije. Autor je i koautor mnogih obuka iz oblasti računovodstva.

Dragana Marić

Višegodišnje iskustvo u knjigovodstvenim poslovima stekla je kroz rad u knjigovodstvu, kao i kroz vođenje svoje knjigovodstvene agencije Darmil PR. Direktor i osnivač Darmil Accounting Agency d.o.o.

Osnivač, predsednik i član UO Udruženja računovodja i knjigovodja Srbije-URIKS.

Proglašena za NAJ Pantheon računovodju za 2019.god.

Osnivač je i administrator najveće neformalne zajednice knjigovođa u regionu, facebook grupe KNJIGOVODSTVO, RAČUNOVODSTVO..

Učestvuje kao predavač na obuci za samostalnog knjigovođu u Privrednoj komori Beograda, kao i na seminarima koji se bave izmenama poreskih propisa.

Layer 1