OBRAČUN ZARADA I DRUGIH LIČNIH PRIMANJA

Pružamo usluge obračuna zarada I drugih ličnih primanja za firme koje imaju veliki broj zaposlenih, a koje žele da optimalizuju svoje poslovanje angažovanjem eksterne kompanije za obračun zarada.

Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju usluge obračuna zarada i drugih ličnih primanja. Angažovanjem eksternih stručnjaka oslobodićete se kompleksnosti i vremenskog angažovanja koje sa sobom nosi ova vrsta obračuna.

Šta nas izdvaja:

Prilagođena Rešenja:

Razumemo da svaka firma ima svoje specifičnosti i potrebe. Stoga pružamo prilagođena rešenja koja odgovaraju vašem poslovanju, osiguravajući tačnost i pravilnost obračuna.

Ograničen Broj Klijenata:

Da bismo održali visok standard usluge, imamo ograničen broj klijenata. Ovo nam omogućava da se posvetimo svakom klijentu individualno, pružajući im pažnju koja im je potrebna.

Tajnost podataka:

Bezbednost i privatnost vaših podataka su od suštinskog značaja za nas. Primena bezbednosnih elemenata u komunikaciji kao i razmena podataka preko bezbednih portala su deo prakse koju primenjujemo kako bismo osigurali vaše podatke

Postupak davanja zahteva i slanja gotovih obračuna:

  • Obračunavanje zarade: Na osnovu podataka koje nam pošaljete kao input vršimo obračun
  • Poreska prijava: Obračun se priprema za predaju na portal poreske uprave – postoji opcija da sami šaljete xml fajl koji Vam pripremimo ili da mi uz vasa ovlašćenja šaljemo obračun Poreskoj upravi
  • Plaćanje: Šaljemo Vam ripremljenje naloge u xml fajlovima za uvlačenje u system elektronskog plaćanja
  • Platne liste: Obračunske liste automatski šaljemo radnicima na mail
  • Ostala dokumentacija: Evidencije zarade, naloge za knjiženje, obračun I ostalu dokumentaciju pripremljenu šaljemo nakon sprovedenih svih radnji I konačno zaključenog obračuna

OKVIRNI CENOVNIK

Broj radnika Cena
1 – 50 8 eur po radniku
51-100 7 eur po radniku
101-200 6 eur po radniku
Preko 200 radnika 5 eur po radniku

 

Ako želite partnera koji će vam pomoći u optimizaciji procesa obračuna zarada i ličnih primanja, kontaktirajte nas. Nudimo Vam profesionalnost, preciznost i posvećenost u pružanju usluga koje će zadovoljiti vaše potrebe.

Layer 1