Online edukacija je sistem učenja na daljinu koji Vam omogućava da sa bilo koje lokacije možete da pratite obuke iz određenih oblasti i da proširite svoje znanje na veoma jednostavan način.

Kako učite?

Veoma je jednostavno! Napravili smo platformu preko koje, na interaktivan način, brzo i lako prelazite lekcije i testirate svoje znanje.

Kako to funkcioniše?

Kada kupite obuku Vi određujete datum sa kojim hoćete da počnete da učite. Svaka obuka traje određeni vremenski period u okviru koga sami organizujete vreme za učenje.

Autor koncepta edukacije koju Vam nudi FinCoHelp je Account doo Novi Sad, koji ima višegodišnje iskustvo u edukaciji kako u individualnim tako i grupnim obukama. Više o firmi Account doo Novi Sad možete videtni na sajtu www.accountns.com

U ponudi imamo tri tipa obuka:

Obuke video

Prvi tip su Video Obuke. Ove obuke se sastoje iz lekcija, koje su u video formatu, teorijskih testova i praktičnih zadataka. Prednost ovih obuka je što sami možete da napravite raspored učenja koji Vama odgovara. Gledate kratke video lekcije kada god to hoćete i što je najbolje možete ih gledati nekoliko puta, pauzirati ih i vraćati na određene delove. Nakon određenih lekcija imate test provere znanja, a na kraju obuke imate završni test.

Obuke sa mentorom

Obuke sa mentorom takođe sadrže video lekcije i testove, ali imate i direktnu komunikaciju sa mentorom od koga dobijate određene zadatke, razgovarate o datoj temi i zajedno rešavate probleme i nedoumice.

Webinar

Webinari su online seminari. U unapred određeno vreme možete slušati predavanje, učestvovati u raspravama i postavljati pitanja na datu temu. Potrebno je samo da se prijavite na obuku i da u dogovoreno vreme budite ispred svojih monitora. Online edukacija je novi način učenja koji je sve više prisutan u svetu. Važno je da pratimo dobre trendove i da uz pomoć online edukacije učinimo znanje lako dostupnim.

Pogledajte sve kurseve

Layer 1